
شرکت فنی مهندسی هیرکانا با توجه به تیم جوان متخصص خود ارائه دهنده ی انواع خدمات گرفیکی(طراحی گرافیکی) می باشد. در ادامه با این موضوع و حوضه فعالیت ما درزمینه طراحی گرافیک بیشتر آشنا شوید :
طراحی گرافیک چیست؟
تمام آنچه که باعث زیبایی اطراف ما شده است نشات گرفته از کسانی است که هنر گرافیک را بلدند واز این هنر استفاده کرده اند. گرافیک از کلمه یونانی گرافیکوس می آید که هنر نمایشی است و بصورت کلی ارتباط سازی از طریق فضا، رنگ، فونت و تصویر با مخاطب است.
طراح گرافیک تا قبل از انقلاب صنعتی به دلیل کمبود امکانات وجود نداشت اما بعد از آن یعنی قرن 19میلادی به علت پیشرفت صنعت و کاغذسازی با تصویر سازی همراه با نوشته های مختلف بستر هنر گرافیک ایجاد شد. طراحان گرافیک مطرح می گویند: طراح گرافیک در ابتدا باید بفهمد، سپس نقشه کار را بکشد سپس طراحی را انجام دهد که یک پیام خاص را به شکل تصویری برای مخاطب بیان کند. طراحی گرافیک ذهن را پرورش می دهد چرا که با فرمت های تصویری باید مفهومی را به مخاطب برساند. طراحی گرافیک را به نوعی یک زبان محسوب می شود که یک پیام و مفهوم و اطلاعاتی را به مخاطب برساند. مروزه نمی توان قدرت گرافیک را نادیده گرفت بلکه با پیشرفت تکنولوژی گرافیک رشد زیادی کرده است و این هنر بسیار اثر بخش ترخواهد بود. این هنر در همه عرصه ها ازجمله تبلیغات فرهنگی و سینما، تلویزیون، راهنمایی رانندگی، زیبا سازی شهر، پوشاک، تبلیغات تجاری و... نقش دارد.
اصل مهمی که برای ارتباط سازی درگرافیک مهم است جذابیت است، مخاطب باید با کار درگیر شود و پس از جذب به او اطلاعات دهد، چراکه مخاطب تا جذب نشود توجهی به آن موضوع نمی کند اما در مقابل وقتی جذب اثر شود اشتیاق دارد مفهوم آن را متوجه شود. ایده نو است که باعث می شود کار در ذهن مخاطب ماندگار تر می شود، ایده همان تصویر فکری است. ایده در یک کار گرافیکی یعنی از زاویه های دیگر به آن کار نگاه کرد زاویه ای خوب و منحصرفرد که مفهوم را بطور خلاصه به مخاطب رساند. طراحی گرافیک انواع مختلفی دارد که با هر یک از آنها درادامه آشنا خواهیم شد:
انوع طراحی گرافیکی:
1-طراحی گرافیک هویت بصری:
در این نوع از گرافیک یک طرف کسب و کار است و طرف دیگر مخاطب که باید با طراحی گرافیک و رساندن اطلاعات راجع به کسب و کار آن ها را به هم ربط دهیم.
2-طراحی گرافیک بازاریابی و تبلیغات:
همانطور که مشخص است این نوع از طراحی گرافیک برای تبلیغات است که درتبلیغات هدف بازاریابی برای کسب وکارمان است که نمونه هایی از این نوع می توان به کارت پستال و تراکت، تبلیغات روزنامه ها، بروشور، منو، پاور پوینت ،بنرها اشاره کرد. این طراحان ارتباط و مدیریت زمان و مهارت حل مسئله را باید به اندازه کافی مسلط باشند.
3-طراحی گرافیک رابط کاربری:
در این نوع باید کاربر با یک دستگاه یا یک برنامه مانند موبایل ارتباط برقرار کند ، که باعث آسان شدن کار و کاربرپسند است. نمونه هایی از آن مانند طراحی صفحه وب، طراحی برنامه، رابط های بازی، قالب های آماده مانند ورد پرس است.
4-طراحی گرافیک نشریه:
اصل کار نشریه ها توزیع مطلبی به طور عمومی است که بصوت سنتی یا همان چاپی وجود داشتند که اکنون بصورت دییجتال هم وجود دارند.کتاب ها، مجلات، کاتالوگ ها نمونه هایی از طراحی گرافیک نشریه است.
5-طراح گرافیک بسته بندی:
تقریبا تمام محصولات برای آماده سازی و فروش نیاز به بسته بندی دارند، برای شما تابحال پیش آمده ست که درباره محصولی شناختی نداشتید اما جذب آن شده و آن را خریده باشید؟ جواب این سوال بدون شک بله است پس می توان گفت محصول ارتباط لازم را با شما برقرار کرده است. بسته بندی محصولات باید به گونه ای باشد که فرصتی را برای آن برند ایجاد کند. می توان گفت طراحی گرافیک محصولات بسیار مهم و با اصول زیادی درگیر است.
6-طراحی گرافیک حرکت :
همانطور که در مطالب بالا اشاره کردیم این رشته در عرصه تلویزیون وسینما هم وارد شده است پس حرکت بخشی از کار است، انیمیشن ها ، صدا، لوگوهای متفاوت، گیف ها، فیلم و... همه از انواع این گرافیک حرکتی هستند.
7- طراحی گرافیک محیطی:
طراحان گرافیک محیطی با ایجاد یک فضایی بصورت بصری که آن ها را به مکان هایی وصل می کنند گرافیک محیطی را اجرا می کنند. امروزه از این هنر در خیلی از نقاط شهراستفاده می کنند مانند زیباسازی دیوار ها یا وصل کردن المان هایی در فلکه ها که نماد یا نشان دهنده موضوعی است. در سالن ها و ادارات بزرگ برای راحت پیدا کردن مسیر از علائمی، جهتی استفاده شده است یا خیلی از مغازه ها و فروشگاه ها در دکوراسیون های داخلی از گرافیک محیطی استفاده می کنند.
گرافیک محیطی مجموعه وسیعی از محیط اطراف مارا پوشش داده و با معماری تلفیق شده است.
8-تصویر سازی برای طراحی گرافیک:
تصویر سازی با طراحی گرافیک متفاوت است اما تکمیل کننده هم دیگر هستند به این صورت که وقتی طراح تصویری را طراحی می کند در فرم و تصویر و رنگ باید به نکات گرافیکی توجه کند طراحی تیشرت ها، جلدهای کتاب، کتاب های تصویری مثال هایی از این نوع هستند.
انواع شاخه های طراحی گرافیکی :
1- تصویر سازی :
یکی از اصلی ترین قسمت های گرافیک تصویر سازی است که با روش خاصی طبق قوانین گرافیک باید انجام شود.
2- نماد، نشانه :
حروفی که برای نمایش یک فعالیت طراحی شود یک نماد است که یا تصویری است یا بصورت حروف که در زمینه های مختلف بکار می رود.
3- صفحه آرایی :
بطور مثال آگهی های تبلیغاتی برای طراحی نیاز عکس ،تصویر و متن دارند تا ظاهری مناسب پیدا کند که ارتباط این عناصر باهم صفحه آرایی است که قبل از ثبت نهایی چندین صفحه آرایی انجام می شود و سپس از بین آنها بهترین آنها انتخاب می شود.
4- پوستر :
همانطور که می دانید پوستر برای تبلیغات است پس باید ویژگی هایی داشته باشد که یکی از آن ویژگی ها این است که مختصر و مرتبط و البته در ذهن مخاطب ماندگار باشد.
5- طراحی حروف :
برای اینکه کار گرافیکی حرفه ای باشد باید منحصر به فرد باشد پس باید حروفی که به کار می بریم طراحی مناسب و خاص و البته واضحی داشته باشد وحروف چینی و چاپ آن به چاپ از نوع فلزی یا لترپرس(چاپ برجسته) بستگی دارد.
6- چاپ صنعتی لیتوگرافی :
لیتوگرافی همان صفحه هایی از جنس آلمینیوم موسوم به زینک است تا بتوان سطوح بزرگ یکدست را چاپ کرد.این صفحه ها در چاخانه های مجهز به سیستم چاپ افست برای چاپ استفاده می شود که در چاپخانه گردو که یک شرکت بزرگ در عرصه چاپ است از لیتوگرافی انجام می شود.
7- چاپ دستی
8- عکاسی
مهم ترین موضوع در این رشته اثر گذاری است که نه تنها به محتوای کار بلکه به کیفیت کار واسبته است.طراحی گرافیکی رشته ای است که همیشه در حال پیشرفت است و با توجه به کاربرد وسیع آن در همه زمینه ها درخواست نیرویی حرفه ای و خلاق روبه افزایش است.
جهت مشاوره و انجام سفارشات طراحی گرافیکی می توانید از طریق بخش ارتباط با ما وب سایت هیرکانا با ما درارتباط باشید.
دیدگاه خودرا بنویسید