امروزه با پیشرفت تکنولوژی و آشنایی و درک بیشتر از مزایای فضای مجازی اکثر کسب و کارها علاوه بر حضور فیزیکی وارد دنیای مجازی هم شده اند. طوری که کسب و کار های مختلف به سمت فضای مجازی روی آورده اند که همین امر سبب رقابت بین مجموعه ها در صحنه مجازی می شود. از جمله فعالیت هایی که به سمت مجازی کشیده شده است سایت های شرکتی هستند که می توانند تاثیر مثبت چشم گیری در روند فعالیت مجموعه ایجاد کند. البته توجه کنید که اعتبار در بازار کار مهمترین فاکتور برای موفقیت شرکت ها و مجموعه ها از ابتدای تاسیس آنهاست و هم چنان این مجموعه ها تلاش می کنند تا اعتبار و جایگاه خود را محکم تر کنند. سایت شرکتی منعکس کننده شخصیت و امکانات شرکت در دنیای مجازی است سایت های شرکتی در واقع به تبلیغ و معرفی شما و محصولاتتان می پردازد و بیان و اجرای همین ویژگی ها سبب می شود تا نسبت به رقبای خود متمایز شوید. هدف از طراحی سایت شرکتی این است که به جای تمرکز روی یک محصول و معرفی آن به تبلیغ و معرفی شرکت و مجموعه آن می پردازد. داشتن سایت شرکتی برای مجموعه ها می تواند یک دارایی مهم و بزرگی برای کسب و کار شما باشد. به اشتراک گذاشتن اطلاعات و ایجاد اعتبار و برجسته شدن در رقابت از ویژگی های مهم داشتن سایت شرکتی است.

 

وب سایت شرکتی چیست؟

از ویژگی هایی که افراد صاحب شرکت و کسب و کارها را مصمم می کند تا به فضای مجازی روی آورند این است که سایت ها فاصله جغرافیایی را از بین می برند و ارتباطات افراد را وسیع تر می کند. تا قبل از شناخت و بهره مندی از سایت ها ارتباط بین افراد و شرکت ها با مجموعه ها بسیار دشوار بود. سایت های شرکتی در واقع متفاوت از سایت های فروشگاهی هستند در سایت های فروشگاهی محصولاتی معرفی و تبلیغ می شوند و مخاطبان می توانند خرید کنند اما سایت های شرکتی درواقع مجموعه هایی هستند که خدمات خود را به مشتریان ارائه می دهند سایت های شرکتی هم می توانند بدون محدودیت زمانی و جغرافیایی خدمات و مجموعه خود را ارائه کنند و سود بیشتری نسبت به قبل بدست بیاورند همچنین بعد از مدتی سبب می شود تا به برندی مورد اطمینان و شناخته شده ای تبدیل شوید. همینطور برای هدف های متفاوتی طراحی شده اند:
• ساخت سایت شرکتی در افزایش سود آوری در تجارت تاثیر گذار است.
• دسترسی راحت مخاطبان به مجموعه برای ارائه خدمات به آن ها
• برای معرفی خدمات و محصولاتی که از یک مجموعه است.
• کمک به برندسازی
• دریافت تبلیغات و ایجاد درآمد فرعی
• کم کردن نیرو کار
• فعالیت 24 ساعته در 7 روز هفته
• کم کردن خرج ها و نیروی انسانی
از طرفی زمانی می توان به این هدف ها دست یافت که طراحی سایت شرکتی خود را دست افراد با تجربه و کاربلد بسپارید. یک فرد متخصص در حوزه طراحی سایت می تواند شما را به اهدافتان نزدیکتر کند زیرا این افراد وبسایت بهینه برایتان طراحی می کنند و همچنین خدمات سئو آن را انجام می دهند تا سایت به خوبی دیده شود.

 

ویژگی های یک وب سایت شرکتی

همانطور که متوجه شدید طراحی سایت های شرکتی کمی متفاوت تر از طراحی سایت های فروشگاهی هستند. از این رو ویژگی هایی دارند که باعث عملکرد بهتر و بازدهی بیشتر شرکت ها و سازمان ها می شوند همچنین ویژگی هایی که کارفرما از سایت خود توقع دارد. از مهمترین ویژگی های آن ها شامل:
• وب سایت های شرکتی قالب ساده و نه چندان پیچیده ای دارند.
• در صفحه اصلی یک اطلاعات کلی و شماره تماس در اختیار مخاطبان قرار می دهد.
• در یکی از بخش های آن خدمات شرکت را معرفی می کنند.
• صفحه ای جدا برای ارائه نمونه کار های شرکت به مخاطبان
• صفحه درباره ما جهت معرفی کامل مجموعه و فعالیت های شرکت که معمولا در همه سایت ها این بخش وجود دارد.
• صفحه ارتباط با ما و یا تماس با ما که برای ارتباط با مشتریان و دیگر شرکت هاست.
• داشتن فونت رسمی و سازمانی
• لینک شدن به شبکه های اجتماعی
• طراحی لوگو و برندینگ برای سایت شرکتی
• طراحی وبلاگ شرکتی
• طراحی فروشگاه آنلاین برای سایت شرکتی در صورت نیاز

 

ul/ux سایت شرکتی چیست؟

حتما دقت کرده اید برخی سایت ها ظاهر زیبایی دارند ولی کار کردن با آن سایت ها بسیار دشوار است حتی برعکس این موضوع هم صادق است. در واقع این موضوع در سایت ها به مفهوم ul  و ux برمی گردد. طراحی ul/ux برای یک سایت شرکتی و دیگر وب سایت ها بسیار حائز اهمیت می باشد. به عنوان یک حوزه شغلی برخی طراحان UL desiner و برخی دیگر UX desiner هستند. این دو مورد باهم متفاوت هستند که در ادامه تفاوت آن ها را توضیح می دهیم.

 

◘ درباره ul

Ul  مخفف کلمه user interface design است. در واقع ul بخشی از طرح وب سایت می باشد یعنی زمانی که کاربر در حال رویت کردن وب سایت است در حال مشاهده ul است محل قرار گیری و چیدمان وب سایت است. ul در فیلد اثر متقابل انسان و ماشین است و در صنعت طراحی، فضایی می باشد که از اثر تقابل ماشین و انسان بوجود می آید. طراحان ul  بر خلاف طراحان ux هستند چرا که طراحان ux بر روی حس کلی کار تمرکز می کنند اما طراحان ul بر روی نحوه ارائه محصول و خدمات کار می کنند. Ul در واقع در جهت محقق ساختن اهداف ux به کار می رود. مثلا طراح ul تصمیم می گیرد که اسلایدری بالای صفحه قرار دهید و یا دکمه سفارش و درخواستی را در فضایی از صفحه قرار دهد. بنابراین طراحان ul مسئول ساخت و طراحی راهنمای منسجم می باشند تا یکپارچگی و هماهنگی را در سایت به نمایش بگذارند. از طرفی طراحی رابط کاربری توسط گرافیست وب و برنامه نویس front end انجام می شود. از این رو طراحی ul بسیار مهم و حائز اهمیت است چرا که کاربران مستقیم با همان ارتباط دارند از طرفی هم کاربران به سایت هایی که به وب سایت هایی که ul ضعیف تری دارند اعتماد کمتری می کنند.

 

◘ درباره ux

Ux  مخفف کلمه user experience design است. این مفهوم در واقع تجربه کاربر نسبت به مشاهده وب سایت است یعنی حالت و احساسات کاربر در موقع استفاده از محصول سایت و یا سیستم خاص گفته می شود. طراحی ها و دیزاینی که روی سایت برای بخش های مختلف انجام می دهند تا کاربر حس و تجربه خوبی هنگام کار کردن با سایت به دست بیاورد. Ux به معنی تجربه کار است، که تجربه کار شامل جنبه های متفاوت علمی، تجربی، معنی دار، موثر و جنبه های مهم و ارزشمند تقابل انسان با کامپیوتر می باشد که باز شامل درک کاربر از جنبه های مختلف وب سایت مانند سادگی در استفاده، کاربرد و بهره وری می باشد. براساس تعریف  isoعنوانux  شامل همه مزیت ها، عواطف، اعتقادات، پاسخ های فیزیکی و روانی، رفتار ها و اجراها قبل و بعد و در زمان استفاده از وب سایت است. جنبه دیگری از طراحی ux  مربوط به هدایت کاربر است یعنی اینکه چگونه بتوانیم کاربران از یک صفحه به صفحه دیگر هدایت کنیم  و دیگر اینکه به چه صورت کاربران در وب سایت هدف های مورد نظر ما را دنبال کنند.

 

ساخت وب سایت شرکتی با cms اختصاصی یا وردپرس

در دنیای تجارت و تکنولوژی کلمات اختصاری زیادی وجود دارد که هر کدام مفهوم متفاوتی دارند در این مبحث درباره cms ها صحبت که یکی از مهمترین کلمات اختصاری است. cms مخفف کلمه content management system است. بیش از نیمی از وب سایت های فعال با یک سیستم مدیریت محتوا ساخته شده اند. سیستم مدیریت محتوا راه حلی برای کسانی است که می خواهند سریع تر و با دانش فنی و منابع محدود بسازند. Cms زیرمجموعه های مختلفی دارند حتما اسم جوملا و ورد پرس که احتمالا ب گوش شما خورده اند را شنیده اید این دو یک cms هستند. این دو قالب های آماده برای طراحی سایت های مختلف تحت وب هستند همچنین cms های دیگر هم وجود دارند که اختصاصی هستند. از این رو یکی از سوالاتی که برای متقاضیان طراحی سایت پیش مبی آید این است که طراحی سایت با cms اختصاصی انجام دهند و یا سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس و جوملا. با توجه به ویژگی هرکدام از آن ها مشتریان راحت تر می توانند تصمیم بگیرند که کدام یک مناسب تر است.
در سیستم مدیریت محتوا اختصاصی وب سایت به صورت انحصاری برای شما طراحی می شود یعنی طراحی و ساخت سایت اختصاصی برای شرکت. بنابراین نسبت به وردپرس زمان بیشتری صرف شده و هزینه آن بالاتر است. اما ممکن است برخی شرکت ها هزینه cms شخصی را از شما بگیرند اما یک وردپرس اختصاصی تحویل دهد. در این صورت آن cms وردپرس شخصی برای شما شخصی نیست بلکه برای شرکت شخصی است. امنیت و کارایی و امکانات در سیستم مدیریت محتوایی اختصاصی بسیار قوی تر از وردپرس است.

 

اهمیت طراحی وب سایت شرکتی چیست؟

همانطور که در دنیای امروز ما معلوم است پیشرفت کسب و کار بدون حضور در دنیای مجازی امکان پذیر نیست و همین امر مهمترین دلیل برای سفارش ساخت سایت شرکتی می باشد چرا که امروزه اغلب افراد قبل از اینکه از منزل برای اموری خارج شوند ابتدا سراغ اینترنت رفته و درباره آن تحقیق می کنند. اگر مجموعه شما هم وب سایتی داشته باشد در اینجور مواقع دیده می شود و پیشرفت چشمگیری در حوزه کاری خود خواهید داشت. از طرفی به همان اندازه که داشتن وب سایت شرکتی مهم  است، طراحی سایت شرکتی توسط یک شرکت طراحی سایت حرفه ای هم بسیار حائز اهمیت است. مسائل متفاوتی وجود دارند که در ساخت وب سایت شرکتی دخالت دارند که باید برای دیده شدن آن ها را رعایت کنید:
• طراحی سایت شرکتی با رویکرد ریسپانسیو
• سئو و بهینه سازی سایت شرکتی
• گرافیست و قسمت ظاهری سایت
• جذب کاربران از طریق user experience
• و...
مواردی که گفته شد از با اهمیت ترین و ضروری ترین قابلیت هایی است که شما باید در طراحی سایت خود و مدیریت و پشتیبانی آن داشته باشید تا به نتیجه ایده آل خود برسید.

 

تاثیر سئو و بهینه سازی سایت شرکتی برای موتورهای جستجو

سئوی سایت های شرکتی یک استراتژی بهینه سازی برای حضور کسب و کاری در نتایج SERP تعریف کرد. از آن جایی که وب سایت های شرکتی بزرگ و بی شماری وجود دارد بنابراین باید سئو سایت خود را به دست افراد متخصص و کاربلد بسپارید. سئو سایت شما را بهینه سازی کرده و سبب می شود در موتورهای جستجو بازدید و تقاضا از مجموعه شما بالاتر برود. در سئو سایت شرکتی افراد متخصص بر روی کلمات کلیدی که رقابت بالایی دارند یعنی نسبت به موضوعی سرچ بیشتری دارند متمرکز می شوند. در واقع سئو شرکتی هم از اصول اولیه سئو وبهینه سازی پیروی می کنند اما همزمان از تکنیک های پیشرفته مبتنی بر زمان که سبب اعمال تعداد تغییرات زیادی در سایت شرکتی می شود استفاده می کنند.

 

تعرفه هزینه طراحی سایت شرکتی

هزینه ساخت سفارش طراحی سایت شرکتی هم مشخص است و قطعا طراحی سایت شرکتی هم مانند همه فعالیت های امروزه نیاز به هزینه دارد. تا اینجا متوجه شدیم که داشتن یک سایت با طراحی بصری با کیفیت همراه با سئو و بهینه سازی بسیار مهم و تاثیر گذار است. از این رو اگر بخواهید وب سایت شرکتی با کیفیتی تحویل بگیرید باید هزینه طراحی و ساخت سایت شرکتی آن را در نظر بگیرید. تعرفه طراحی سایت شرکتی به عوامل متعددی بستگی دارد که هرکدام این عوامل در قیمت طراحی سایت شما تاثیر مستقیم دارد. در واقع هزینه نهایی طراحی وب سایت شما به امکانات موجود در سایت و همچنین درخواست و نیاز و امکاناتی که کارفرما مد نظر دارد بر می گردد. بنابراین هرچقدر وبسایت شما امکانات بیشتری داشته باشد به تبع هزینه نهایی طراحی آن بیشتر می شود. البته ناگفته نماند که هزینه ای که بابت طراحی سایت شرکتی مجموعه خود پرداخت می کنید یک جور سرمایه ارزشمند است و شما یکبار هزینه می کنید اما تا مدت ها می توانید از طریق آن به سود و درآمد های زیادی برسید. حتی زمانی که  وب سایت شما به جایگاه مناسبی در اینترنت رسید علاوه بر فعالیت خود درآمدی از طریق تبلیغات داشته باشید بنابراین هرچه سایت شما بهتر و با کیفیت تر باشد هم زودتر به جایگاه ایده آل می رسید و هم تا مدت های زیادی می توانید از آن درآمد داشته باشید همچنین  بعد از رسیدن به جایگاه مناسب با هزینه تبلیغات یک درآمد فرعی کنار کار خود از طریق وب سایت شرکتی داشته باشید.

 

جمع بندی

در این مقاله درباره سایت های شرکتی و ویژگی های آن صحبت کردیم. این که طراحی یک وب سایت شرکتی چه ویژگی هایی داشته باشد و اصلا داشتن وب سایت چه سودی دارد. گفتیم که سایت های شرکتی به شما کمک می کند تا درآمد خود را افزایش دهید زیرا داشتن سایت فاصله با مشتریان را از چند صد کیلومتر به یک کلیک کاهش داده بنابراین می توانید مخاطبان بیشتری داشته باشید از طرفی داشتن یک سایت خوب ویژگی هایی دارد که باید آن ها را رعایت کرد مانند طراحی ریسپانسیو سایت شرکتی، داشتن وبلاگ، سئو و بهینه سازی، اطلاعات تماس و معرفی مجموعه، فونت مناسب و رسمی، داشتن لوگو و برندینگ، معرفی محصولات و خدمات مجموعه و ... . طراحی این سایت می تواند به صورت cms اختصاصی و یا آماده مانند ورد پرس جوملا باشد. که با توجه به توضیحات آن تصمیم با کارفرماست. از طرفی هزینه و تعرفه طراحی سایت متفاوت است و بستگی به امکانات و درخواست های کارفرما دارد که در مقاله برخی از موارد آن را ذکر کردیم. هزینه ای که بابت طراحی سایت می پردازید ممکن است زیاد باشد اما در مدت زمان سود و درآمد شما را چند برابر می کند.