طراحی نرم افزار تحت ویندوز

طراحی نرم افزار تحت وب :

کاربرد نرم افزار برکسی پوشیده نیست همه در زمینه های مختلف از نرم افزار های مختلف استفاده می کنند.نرم افزار ها مجموعه ای از برنامه هاست که یک سری وظایف مربوط به کامپیوتر را انجام می دهد.
نرم افزار های تحت سیستم عامل و نرم افزار های تحت وب هم انواعی از نرم افزار به حساب می آیند اما اینکه هرکدام از آنها چه کاری را انجام می دهند و چه وظایفی را دارند در ادامه به آن می پردازیم.

نرم افزار های تحت سیستم عامل:

نرم افزار هایی هستند که بر روی ویندوز نصب می شو ند و تنها برروی آن قابل اجرا است؛ همه نرم افزار هایی که در سیستم عامل مشاهده می کنید همانند ورد فتوشاپ و صدها نرم افزار دیگر.مزایای این نوع از نرم افزار ها عبارتنداز:برنامه هایی هستند که به سرعت به مخاطب پاسه می دهند، برنامه های کلاینت را  بطور کامل کنترل می کند و اینگونه می توان  گرافیکی زیبا و حرفه ای داشت.
 نرم افزار تحت وب یک نوعی خاص از نرم افزارهای کلاینت سرور  است که بر روی سیستم عامل ویندوز نصب نمیشود بلکه کاربر با استفاده از مرورگرهای موجود به آن دسترسی پیدا می کند و نسبت به نرم افزار های سیستم عاملی مدرن تر است و همچنین قوی تر. این نوع نرم افزار شامل دو قسمت است؛ سمت سرور، سمت کلاینت که هر کدام زبان خاص خود را دارند، بطور مثال سمت کلاینت HTML،CSS و...، سمت سرور PHP،JAVA و.. نوعی از آنها هستند. شاید این راشنیده باشید که این نوع از نرم افزار ها نسبت به نرم افزار های دیگر هزینه تولید بیشتری دارند اما با نگاهی عمیق به کارایی و مزایای آن پی خواهید برد که هزینه برای آن ارزش دارد یا خیر.
نرم افزار های تحت وب هسته قوی تری دارند و با تغییر نسخه آن تمام نسخه های آن در تمام جهان تغییر می کند،
درهرزمان و در هر مکان تنها باآنلاین شدن می توانید از این نرم افزارها استفاده کنید.
این نوع از نرم افزار بر روی هردستگاهی قابل استفاده و قابل دسترس است مانند تبلت ها، گوشی، تلیویزیون هوشمند؛  که این یکی از مزایای مهم آن است.
یکی از نکاتی که در ایجاد یک نرم افزار حائزاهمیت است طراحی آن است که خوشبختانه در نرم افزار های تحت وب طراحی بسیار مدرن و متنوع است و طراحی های بیشماری را به زیباترین حالت ممکن می توان پیاده سازی کرد.
یکی از مزیت های نرم افزار های تحت وب در برابر نرم افزار های سیستمی این است که این نوع نرم افزار در  تمام نقاط جهان قابل استفاده است ، در حالی که  خیلی از نرم افزار های تحت سیستم عامل وابسته به جغرافیا هستند.
برای استفاده از نرم افزار های تحت وب با حداقل ترین سیستم هوشمند می توان از آنها استفاده کرد.
این نوع از نرم افزار ها نیازی به دانلود یا CDبرای بروز رسانی یا نصب ندارند.
سرعت یک نرم افزار برای کاربر بسیار مهم است و نرم افزار های تحت وب گزینه بسیار مناسبی بر ای محاسبات پیجیده و سنگین است چراکه این محاسبات در سروری که در نقطه ای دور قرار دارد انجام می شود و برروی یک دستگاه معمولی به سرعت اجرا شود.
بطور مرتب  و روزانه از داده های شما بک آپ گرفته می شود.
چرا ما به نرم افزار های تحت وب نیاز داریم؟
نرم افزار های تحت وب برای کاهش هزینه ها و نیروی انسانی تولید شدند سرعت، سادگی به همراه کاهش هزینه ها برای همه خوش آیند است و الزامی.
اگر بخواهیم به معایب نرم افزارهای تحت وب بپردازیم می توان به عدم پشتیبانی در حالت اف لاین اشاره کرد، این مشکل به صورت پایه ای برای این نرم افزارها وجود دارد و با وجود پیشنهادهای بسیاری که در این مورد وجود دارد هنوز  این مشکل برطرف نشده است.
نرم افزار های تحت وب همانند هر نرم افزاردیگری برای ساخت باید مراحلی را طی کند؛ مراحل ان را درادامه شرح می دهیم.
تجزیه و تحلیل:
اصلی ترین قسمت تولید یک نرم افزار تجزیه و تحلیل است. این مرحله باعث  شناخت دقیق از نرم افزار شده و باعث می شود درک بهتری صورت گیرد تا در نتبجه نرم افزار همان چیزی باشد که مد نطرشماست.
طراحی و رابط کاربری:
طرح گرافیکی نقش بسیار موثری در اپلیکیشن دارد و بسیار مهم است،  این امر توسط متخصص باید انجام شود هرچه تجربه فرد در این حیطه بیشترباشد گرافیک نرم افزار  حرفه ای ترخواهد بود. قبل از اینکه کدهای نرم افزار نوشته شود باید دید شماتیکی از صفحات داشته باشید که علاوه براطمینان از صحت ان دچار دوباره نویسی نشوید.
تجربه کاری و مورد پسند بودن مخاطب:
هدف از ین مورد رضایت کاربراست که خوب کارکند،باعث گیج شدن نشود، خسته کننده نباشد و بطور کلی ویژگی های یک نرم افزار ایده ال را داشته باشد.
برنامه نویسی نیتیو:
برنامه نیتیو یک اپ است که برنامه نویسی به زبان سیستم عامل  دستگاه موبایل انجام شده است که به همین علت  امنیت بالا می رود. توسعه این برنامه به مرور سخت می شود و برنامه نویسانی با سطح بالا می خواهد. هزینه برنامه نویسی آن بالاست بخصوص که برای اندروید و ای یو اس باید جداگانه طراحی شود اما امنیت و کارایی اپ بسیار بالا می رود.
نرم افزار مثل یک پوسته کارمی کند و پردازش درجای دیگری برروی سرور قرار می گیرد و به قسمت مدیریت  وصل است و اپلیکیشن با وب سرویس وصل شده و سرعت و امنیت برعهده آن خواهد بود.
ارتقا پذیری و پشتیبانی:
ایجادنرم افزار یک گام اولیه است و موفقیت و تحقق اهداف در گام های بعدی آن یعنی همان پشتیبانی است. پس از انکه کاربران نرم افزار را نصب می کنند درخواست هایی دارند مثل  امکانات جدید و در صورت رفع نیاز کابر موفقیت را کسب می کنید .
نتیجه:
ویژگی های نرم افزارهای تحت وب باعث راحتی، امنیت، سرعت بالا، پایداری و.... شده است و همچنین رابط گرافیکی بسیار بالا که برای کاربر وجود هریک از این ویژگی ها بسیار حائز اهمیت است و اکثر سازمان های بزرگ با وجود کاربران زیادی که دارند با این نرم افزارها درگیر هستند.